19.01.2021

Mega Pol Trans користується послугою, міжнародний збор

заборгованості TIMOCOM

Еліза Вирвіч працює у відділі бухгалтерського обліку, фінансів і збору заборгованості компанії Mega Pol Trans у Пілі. Її відділ

Якщо термін платежу минув, а спроба зв’язатися з боржником не допомогла, постачальник послуги збору заборгованості може надати підтримку вашій компанії, якщо потрібно стягнути платіж. Mega Pol Trans, польська транспортна компанія, користується послугою збору заборгованості TIMOCOM з коефіцієнтом успіху до 90 відсотків.

«Міжнародна послуга збору заборгованості TIMOCOM — наче додатковий відділ Mega Pol Trans, який піклується про те, щоб фінансові справи велися відповідним чином», — каже Еліза Вирвіч.

Товари доставлено, а платіж прострочено

Компанія обслуговує багато різних шляхів по всій Європі: Mega Pol Trans виконує роботу, яка вимагає відправлення товарів до Угорщини, Німеччини, Італії, Бельгії, Нідерландів і Чеської Республіки.

Несплачені рахунки-фактури можуть представляти значну проблему для транспортних і логістичних компаній. Поточні витрати високі, і низка несплачених рахунків-фактур може викликати фінансові проблеми, а в найгіршому випадку навіть банкрутство.

Еліза Вирвіч працює у відділі бухгалтерського обліку, фінансів і збору заборгованості компанії Mega Pol Trans у Пілі й має справу з несплаченими рахунками-фактурами. «Ми передбачаємо, що як тільки транспортна послуга надана та всі товари доставлені, оплата за виконані послуги повинна бути здійснена в межах договірного періоду, який уже достатньо довгий.  Проте, так трапляється не завжди», — каже пані Вирвіч. 

 

Робота з несплаченою дебіторською заборгованістю

Пані Вирвіч каже, що справа у виваженні варіантів. «Якщо мова про великі суми грошей, і ми можемо владнати справу поза межами суду, тоді це абсолютно варте того».  Потрібно подивитися на ситуацію пильно й об’єктивно до того, як звертатися до суду: це тягне за собою значні витрати, а сам процес довготривалий. На цьому шляху є приховані перешкоди, особливо що стосується міжнародних контрактів.

 

Відповідна допомога у разі несплачених рахунків-фактур

Послуга збору заборгованості TIMOCOM може допомогти. Керівник відділу збору заборгованості й юридичних питань Александер Обель зі своєю командою забезпечує підтримку клієнтам 27 мовами. Співробітники відділу зв’язуються з боржником і діють як нейтральний посередник, вивчаючи справу. Вони залишаються на зв’язку з кредитором і тримають його в курсі перебігу справ. Досвід, який приносить у справу міжнародна послуга збору заборгованості TIMOCOM, у поєднанні з дієвістю й доступом до широкого кола інформації робить можливим негайне стягнення заборгованості, а у разі, якщо це неможливо, визначає найкращий план дій. «Нам подобається ця послуга, у нас коефіцієнт успіху становить до 90 відсотків», — каже пані Вирвіч.

«Вона зберігає нам час і гроші. У наших інтересах не вдаватися до додаткових витрат, навіть коли заборгованість досить невелика. Міжнародна послуга збору заборгованості TIMOCOM коштує небагато, і це робить її оптимальним стороннім засобом  управління дебіторською заборгованістю. Вона забезпечує цінну підтримку при зборі заборгованості чи оцінюванні шансів на отримання простроченого платежу», — каже пані Вирвіч.

 

Якщо вам потрібне просте рішення щодо несплачених рахунків-фактур, міжнародна послуга збору заборгованості TIMOCOM радо вам допоможе.

Дізнайтеся більше про послугу збору заборгованості!

 

Вас також може зацікавити:

Сім найчастіших запитань, що ставлять про збір заборгованості в логістичній галузі.

Пояснюємо ваші права й обов’язки.

Smart Logistics є найважливішим фактором для стимулювання зростання та підвищення економічної ефективності

 

Завантажте прес-реліз
На початок